duminică, 29 mai 2011

Costel

       Costel este motivul pentru care am pornit această campanie.El este primul care a stâlcit limba noastră scumpă şi a influenţat mii de alţi utilizatori români de Yahoo Messenger sau de reţele sociale.
Toată această tragedie a început prin 2002, când Costel a cunoscut-o pe Măria pe Hi5.I-a cerut idul de mess, iar după ce i-a dat add s-a gândit el că ar fi bine s-o impresioneze.Şi încet,încet a început să scrie fără diacritice, greşit dpdv ortografic şi gramatical, cu “k” în loc de “ca” sau “că”, “q” în loc de “cu” ş.a...
Ironia a fost că Măria chiar a rămas impresionată şi a început şi ea să scrie la fel!La rândul lor şi prietenii ei şi ai lui Costel! Marcel,Ion,Flavian,Margareta,Aspazia,Aglaia şi Georgeta, TOŢI SCRIAU LA FEL!!
      Şi iată cum acest mod de a scrie s-a răspândit pretutindeni în ţărişoara noastră, a devenit o modă la un moment dat, fără ca niciunul dintre indivizi să-şi dea seama că totul ducea spre o tragedie.
      Acum, în 2011, eforturile părinţilor, profesorilor sunt în zadar. Persoanele care au fost afectate de toate cele petrecute nu se mai pot schimba. Nu se mai ştie a scrie corect…nici macar a vorbi. Costel nu are habar ce fiasco s-a petrecut din pricina lui.
     De aceea am pornit această campanie! Pentru a stopa schilodirea limbii române şi mai de tot! Împreună cu Super Pruti, Spider Pruti şi Robo Pruti VOM REUŞI! Şi bineînţeles şi cu ajutorul vostru! Vă rugăm votaţi! (poll în dreapta sus)

2 comentarii:

Triangle spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

salut, eu sunt Alin, grayeras@yahoo.com este id meu, ownerul site-ului www.greierasul.go.ro, trimite-ti un banner sa il pot posta la mine pe site, daca vreti..

Trimiteți un comentariu